Formålet med kurset er at kursdeltakeren skal få en forståelse som skal optimalisere fôringsprestasjonen.
Vi tilbyr et interaktive kurs for opplæring, utvikling og kompetanseheving på fôring i akvakulturnæringen. E-læringskurset består av fire deler.
• Nettbasert og lett tilgjengelig
• Flerspråklig – Norsk og engelsk
• Tilgjengelig med lyd
• Individuelle kursdiplom til deltakere
4 kapitler
Kursinnhold:
Kurset er delt opp i 4 deler, som dekker følgende tema:
- Del 1: Kapasitet - Kapasitet er grunnmuren for optimal fôring og kan deles inn i utstyret på anlegget, og operatøren.
- Del 2: Kamerakontroll - Betinges av tilstrekkelig kapasitet og tid til nok fokus på hver merd. God kamerakontroll vil si å kjøre kamera med hensikt og målet er å holde seg i avklaringssonen gjennom hele måltidet.
- Del 3: Involveringer - Betinges av god kamerakontroll og er en beslutning om endring av dose på bakgrunn av spiseaktivitet og mengde pellets man ser i kamera.
- Del 4: Tilgjengelighet - God tilgjengelighet og dynamisk fôring betinges av at operatøren har frihet til å gjøre egne valg. Operatørens evne til å tolke situasjonene, er avgjørende.
Kontakt oss