Heldags fysisk kurs i fôring for grupper opptil 20 deltakere – f.eks fôrsenter eller små selskap. Underveis i kurset blir det fokus på å snakke om fôringssituasjoner og gjennomgang av ulike fôringsscenarier – dette for å skape sunne diskusjoner og en felles forståelse av hva som skal til for å fôre mest mulig optimalt.
Kurset består av fire deler:
• Del 1: Kapasitet - Kapasitet er grunnmuren for optimal fôring og kan deles inn i utstyret på anlegget, og operatøren.
• Del 2: Kamerakontroll - Betinges av tilstrekkelig kapasitet og tid til nok fokus på hver merd. God kamerakontroll vil si å kjøre kamera med hensikt og målet er å holde seg i avklaringssonen gjennom hele måltidet.
• Del 3: Involveringer - Betinges av god kamerakontroll og er en beslutning om endring av dose på bakgrunn av spiseaktivitet og mengde pellets man ser i kamera.
• Del 4: Tilgjengelighet - God tilgjengelighet og dynamisk fôring betinges av at operatøren har frihet til å gjøre egne valg. Operatørens evne til å tolke situasjonene, er avgjørende.
• Kursdiplom gis til lokalitet / firma.
Pris for dagskurs er kr 85 000,-. Det vil være mulig å ha med inntil 20 deltakere på kurset.
Ta kontakt via kontaktskjema eller post@campusbla.no så finner vi en dato.
Kontakt oss