Uke | Startdato Start | Sluttdato | Frist | Sted | Instruktører | Tidspunkt | Språk | Ledige plasser Plasser | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
38 | 20.09.2025 20.09.2025 | 30.05.2026 | 20.09.2025 | Virtuelt klasserom | Virtuelt klasserom | 17:00 - 21:00 | Norsk | Ledige plasser Ledig |
Startdato: 20.09.2025 |
Sluttdato: 30.05.2026 |
Sted:
Virtuelt klasserom
Virtuelt klasserom
|
Frist: 20.09.2025 |
Tidspunkt: 17:00 - 21:00 |
Språk: Norsk |
Ledige plasser: Ledig |
Trykk for mer info |
Lukk |
Dette kurset gir deg den nødvendige teoretiske forberedelsen til tverrfaglig eksamen i faget samt fag og svenneprøven i industriell matproduksjon. Undervisningen foregår i et digitalt klasserom via Google Classroom, hvor du får tilgang til materiell, oppgaver og veiledning. Kursbøker er ikke inkludert og må anskaffes av deltakerne selv. Kurset passer for deg som har erfaring i industriell matproduksjon og ønsker å ta fagbrev for å få formalisert kompetansen din.
Kurset forbereder deg til eksamen, som du selv må melde deg opp til gjennom din Fylkeskommune.
Oppmeldingsfrist for eksamen er 1. februar for vårsemesteret og 15. september for høstsemesteret. Norsk Fagutdanning gir deg gjerne veiledning i prosessen.
Meld deg opp her: https://privatist.inschool.visma.no/
Privatisteksamen for faget industriell matproduksjon er skriftlig.
Vi legger opp til eksamensforberedende undervisning i slutten av kursperioden og jobber oss gjennom tidligere gitte eksamensoppgaver for å gi deg en opplevelse av hva som forventes til eksamen.
Få fagbrev i industriell matproduksjon og styrk din posisjon i en spennende og viktig bransje!
Undervisningen foregår i et digitalt klasserom via Google Classroom, hvor du får tilgang til materiell, oppgaver og veiledning. Kursbøker er ikke inkludert og må anskaffes av deltakerne selv.
Det er ingen spesielle krav til forkunnskaper for kurset, men det er en fordel at du har 2-3 års erfaring fra matindustrien. Krav til norskkunnskap tilnærmet B1.
Kveldsundervisning, kl. 17-21, annenhver uke over 2 semestre