Vanligvis vil CTRL + + tastene kunne brukes for å øke størrelsen, og CTRL + - for å redusere den.
Har du hjul på musen, kan du bruke CTRL sammen med hjulet for å justere størrelsen. På Mac kan du bruke CMD + + og CMD + -.
Dette kurset har ingen fremtidige kursdato(er) oppført. Bruk skjemaet for å kontakte kursholderen for mer informasjon.
Interne revisjoner er et virkningsfullt verktøy for på en strukturert måte å belyse virksomheten med hensikt å utvikle den. For deg som internrevisor er kunnskap om revisjonsteknikk og revisjonsmetodikk sentralt for å kunne gjennomføre revisjoner som fører til forbedringer.
Formålet med kurset er å gi deg den kunnskapen du trenger for å kunne gjennomføre strukturerte revisjoner i din organisasjon så vel som hos leverandører. Vi veksler mellom teori og øvingsoppgaver på dag 1 og gjennomfører en revisjon i praksis på dag 2. Kurset omfatter:
Planlegging og ledelse av et revisjonsprogram
Gjennomgang av revisjonsprosessen
Kommunikasjon og revisjonsmetodikk
Forberedelse av en enkelt revisjon mot utvalgte kravpunkter i BRC eller FSSC 22000
Utarbeidelse av sjekklister
Rapportering og oppfølging av tiltak
Formulering av avvik
Revisjon av virksomhet
Kurset retter seg til deg som har ansvar for å gjennomføre interne revisjoner og/eller leverandørrevisjoner, eller som er involvert i å utvikle, implementere, verifisere og administrere styringssystemer for næringsmiddeltrygghet, kvalitet og miljø. Du kan være ansatt i en næringsmiddelbedrift eller arbeide med tilsyn.
Se flere kurs fra Hygieneconsult AS (4)
Påmeldingsskjema Kontakt oss