Brennevin og drinker
Leter du etter et brennevinskurs? Kanskje du trenger en barskole fordi du jobber på en bar, eller bare vil bli en hjemlig helt på drikkefronten? Da er du allerede på riktig vei, for slike kurs finner du nemlig her!
Brennevin er en alkoholholdig drikke som produseres ved å destillere en mix produsert via alkoholsk fermentering, som whisky, gin, vodka, rom, brandy (blant annet Cognac), tequila, akevit, absinte, og likører. Det finnes svært mange varianter av brennevin og hver variant har gjerne mange undervarianter som har ulik smak, farge og holdbarhet.
Når du tar et kurs i brennevin, kan du sette deg inn i dette fantastiske mangfoldet og dermed prestere bedre bak bardisken på baren eller i kjellerstuen. Og her finner du blant annet både et generelt kurs om brennevin og kurs som spesialiserer seg på en av de mest populære variantene med en sofistikert eim – nemlig Cognac.
Klikk og les om kursene vi har listet opp for deg, meld deg på et kurs og løft opp kunnskapene og ferdighetene dine når det kommer til nettopp brennevin!