Vanligvis vil CTRL + + tastene kunne brukes for å øke størrelsen, og CTRL + - for å redusere den.
Har du hjul på musen, kan du bruke CTRL sammen med hjulet for å justere størrelsen. På Mac kan du bruke CMD + + og CMD + -.
Dette kurset har ingen fremtidige kursdato(er) oppført. Bruk skjemaet for å kontakte kursholderen for mer informasjon.
Sosialt arrangment/ "kick-off";
Et spennende matkurs som gjerne kan kombineres med vinsmaking! Her tilbereder gruppen tre - fire herlige retter sammen med en anerkjent kokk. Dette er en sosial og lagbyggende aktivitet som anbefales på det varmeste. Maten nytes deretter ved langbord i Fiskerimuseet. Varighet: 4 - 6 timer.
Forslag til meny:
Skalldyrsuppe servert på sin beste måte
Kveitefilet med olivenpanade og spennende grønnsaker
Sjokolade delight
Priseksempler:
Kr. 1.065,- per person v/ 14 personer.
Kr. 1.495,- per person v/ 8 personer.
Mineralvann, vin og øl kommer i tillegg.
Bergen
Se flere kurs fra Norsk Sjømatsenter (2)
3 Kurs i Fisk og skalldyr, sjømat
Påmeldingsskjema Kontakt oss