Indisk mat
Er du glad i matlaging? Får du vann i munnen av spicy mat med karri? Er du på utkikk etter en gave til en matglad person? Da er du kommet riktig. I denne kursoversikten finner du matkurs i indisk mat!
Indisk mat er et samlebegrep for mat fra de ulike kulturene på det indiske subkontintinentet. Indisk mat er en av nordmenns store favoritter, både når det kommer til å spise på restaurant og matlaging hjemme. Nanbrød og tandooriretter er det nordmenn flest forbinder med indisk mat, men det indiske kjøkkenet har mer ved seg enn dette. Indisk mat er kjent for sin intense smak og bruken av store mengder av båte søte og sterke krydder og urter. Chili, gurkemeie, kardemomme, muskatnøtt, ingefær og koriander er vanlige krydder i indisk mat. Ris, grønnsaker, bønner, linser og meieriprodukter er også en stor del av det indiske kjøkkenet.
Lær ekte indisk matkunst på et matkurs i indisk mat. På matkurset vil du få en innføring i indisk matlaging, lære deg å lage klassiske indiske matretter, hvordan man bruker krydder for å kjenne smaken av India og hvordan man demper det sterke med det milde og likevel ivareta råvarenes opprinnelige smak. I tillegg til dette vil du få et spennende og smakfult måltid, omgås andre matglade mennesker og få individuell oppfølging underveis i det indiske matkurset.
Du kan melde deg på et indisk matkurs alene, med en venn eller en partner. Matkurs er også perfekt dersom man er en gruppe på rundt 6-10 personer som ønsker å gjøre noe sammen eller for å bygge team. Kanskje et kurs i indisk mat er noe for avdelingen på jobb eller for hele vennegjengen?
Kursene i indisk mat finner du blant annet i Oslo, men også i resten av landet. De indiske matkursene varierer i oppstartsdato, innhold, lengde og pris, så trykk deg inn på de ulike kursene i menyen under for å finne det kurset som passer for deg!
Finn din indre indiske kokk! Scroll deg ned og meld deg på et kurs i indisk mat!