Alle kategorier
Du har valgt: Matkurs og drikke
Nullstill
Filter
Ferdig

-

27 treff i Matkurs og drikke
 

149 kr
Sommelier, vinjournalist og kursholder Trude Helén Hole har grunnet mange forespørsler valgt å holde vinkurs igjen, men nå med ny vri - kursene ser du hvor og når du vil. [+]
På Druen digitale vinkurs - Norges mest populære vinkurs. Trude Helén Hole har nå grunnet mange forespørsler valgt å holde vinkurs igjen. Trude er en erfaren og populær kursholder, og holder svært morsomme, lærerike og inspirerende kurs. Dette er ikke bare et vinkurs, men også en minnerik og hyggelig opplevelse - nå kan du se vinkursene hjemme i egen stue eller hage når du vil og med hvem du vil - flere ganger. For introduksjonstilbud på Nybegynnerkursene - klikk her! Trude er utdannet sommelier, har drevet vinimport i seks år og vært vinskribent i 20 år for forskjellige medier og skriver om vin på sin blogg: www.trudehelenhole.no. Svært gode referanser:  "Takk for raskt svar og flott service. Min kone og jeg har gledet oss og kjøpt inn viner! Nå har vi vært gjennom de hvite, dette var veldig moro!" Bent F.   "Tusen takk. Min samboer har bursdag og med koronaens begrensninger måtte jeg være litt kreativ, så da blir det deg på storskjerm hjemme i et lite lag." Hege H.   "Har gått gjennom hele modul 1 nå, og jeg blir å se den flere ganger. Så kjøper jeg modul 2 og 3 senere. Fantastisk kurs." Ann Irene Klo   "Et veldig bra digitalt vinkurs som jeg kommer til å anbefale til andre." Ann E. Hansen "Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Det skal du virkelig ta til deg, og vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk!" Tone Nygård, Head of HR Development Sporveien"Tusen takk for meg! Det var veldig praktisk, lærerikt og morsomt! Du er flink Trude Helén Hole! Klem." Wenche Steen, daglig leder og eier Hud og Hår Klinikken"Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konfransier, Kjersti Løken Stavrum som ikke leser bruksanvisning, Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs!" Trine-Lise Jagge, Dynamic People og arrangør av Karriereweekend Geilo."Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang." Pierre Wilhelm Jansson, Customer Relations Frogner House."Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende "somalier". Karoline Storbråten, NHST Media Group"Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne." Morten Fahlvik, Education Research Manager Its Leearning. Nå er det introduksjonstilbud på Nybegynnerkursene - klikk her! Trenger du kurs i blogging, les mer her.    [-]
Les mer
1 150 kr
Hjemmekurs i thaimat. Lær å lage dine thai-favoritter. [+]
Hjemmekurs i thaimat. Lær å lage dine thai-favoritter. Thaimat har aldri vært mer populært og det er stadig flere som blir fasinert av det thailandske kjøkken. Liker du å tilberede sunn og god mat eller kanskje du ønsker å imponere dine venner med noe hjemmelaget og eksotisk? Lær mer om thaimatens hemmeligheter. Hva med å samle en vennegjeng og hold kurs i eget hjem? Vi gjennomfører kurs hjemme hos deg. Kombiner et kveldskurs med en hyggelig hjemmefest hvor prikken over i’en er servering av selvlaget thaimat. Det er både lærerikt og spennende. Kurset gir en innføring i de viktigste urter og krydder og viser hvordan råvarer behandles og tilberedes. Du vil lære å tilberede de mest kjente thairettene med et spekter av smaker og tilsetninger. Vi tilbereder det hele sammen med deg og dine gjester og tilpasser etter deres kjøkken og ambisjoner. Vår meget erfarne thaikokk vil se til at alle retter tilberedes etter alle kunstens regler og er klare for servering. Vi bringer med alle råvarer og nødvendig redskap for tilberedning. Kurspakken inkluderer 1 forrett og 2 hovedretter som kan velges fra vår meny på www.siamoriental.no Andre ønsker avtales spesielt. Vi kan også leie ut kokk til ditt selskap dersom du ønsker den fantastiske thaimaten, men ikke vil involvere dine gjester i tilberedelsen eller briljere med egne kokkeferdigheter.     [-]
Les mer
Fritidsklasser 1 750 kr
Riktig utført slakt og partering gjør gourmetretten til en nytelse! [+]
Slaktekurs og partering     Riktig utført partering sikrer høy kjøttkvalitet!Her lærer du slakt og partering fra a til å, hvor du får muligheten til å bruke kniven selv. Dette kurset er det vi kaller matnyttig! Alle får med seg litt kjøtt hjem om ønskelig. Vi tilbyr kurs for både grupper og enkeltpersoner, over flere dager eller på times basis. Vi kommer gjerne til deg for å holde kurs.  Kontakt oss for ytterligere informasjon.    [-]
Les mer
Thaimatkurs i din bedrift. Gi dine ansatte en spennende smaksopplevelse. [+]
Thaimatkurs i din bedrift. Gi dine ansatte en spennende smaksopplevelse. Det har stadig blitt mer populært med alternative arrangementer i bedriftene. Et uformelt matkurs i kombinasjon med en hyggelig fest eller julebord er alltid spennende. Gi dine ansatte en uforglemmelig og annerledes kveld hvor de kan få utfolde seg og skape felles hygge. Dette styrker samholdet og gir motivasjon og glede samtidig som det er lærerikt. Vi kommer til din bedrift/kantine hvor vi sammen tilbereder kveldens delikatesser som senere nytes i hyggelig lag. Vår meget erfarne thaikokk vil se til at rettene tilberedes etter alle kunstens regler og er klare for servering. Kurset gir en innføring i de viktigste urter og krydder og viser hvordan råvarer behandles og tilberedes. Dere vil lære å tilberede de mest kjente thairettene med et spekter av smaker og tilsetninger. Kurspakken inkluderer 1 forrett og 2 hovedretter som kan velges fra vår meny på www.siamoriental.no Andre ønsker avtales spesielt. Vi tilpasser opplegg etter behov og størrelse på gruppen og bringer med alle råvarer for tilberedning. Pris etter avtale. [-]
Les mer
Sem 6 timer 1 500 kr
15 May
REST API is very useful. [+]
REST API is a easy way of sharing information between sites. [-]
Les mer
4 timer 990 kr
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen står det Thailandske delikatesser på menyen. [+]
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen står det Thailandske delikatesser på menyen.Kokken tilbereder maten. Du oppmuntres til å spørre og prøve produktene. Med oss på laget har vi mesterkokken Geir Magnus Svae, som er konsernkjøkkensjef hos Bølgen & Moi. Svae Regnes som en av Norges fremste fagpersoner i kokkefaget. Han har vært manager for juniorkokkelandslaget siden 2009, med sølv i OL i Erfurt 2012. For det norske kokkelandslaget vant han sølv i 2010, og ble kåret til årets kjøkkensjef i Norge i 2011. Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir anledning til å stille spørsmål til kokken og Miele’s eksperter.  [-]
Les mer
4 timer 1 190 kr
Miele’s matstudio ønsker å invitere til gourmet kokkekurs med Geir Magnus Svae. [+]
Miele’s matstudio ønsker å invitere til gourmet kokkekurs med Geir Magnus Svae. I løpet av kvelden vil du lære å tilberede 3 ulike retter av lam i Miele’s produkter (dampkoker, kombidampkoker og stekeovn med KlimaPluss).Kokken tilbereder maten. Du oppmuntres til å spørre og prøve produktene Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir anledning til å stille spørsmål til kokken og Miele’s eksperter. [-]
Les mer
1 dag 2 450 kr
Norsk Sjømatsenter tilbyr et unikt amfi med plass til inntil 60 personer. Her kan man gjennomføre ulike arrangementer. [+]
Standard kurs-/ møtepakkeDagsleie av amfi med sitteplass til inntil 60 personer. Standard AV-utstyr. Kaffe/ te ved ankomst. Fiskesuppe med brød og kaffe til lunsj Priser:  Leie amfi kr. 2.450, Kaffe/ te ved ankomst kr. 20,- per pers. Llunsj kr. 75,- per pers. [-]
Les mer
7 timer 2 500 kr
Lær å brygge ditt eget øl! Vi har holdt bryggekurs i over 7 år og vil gjerne lære også deg om verdens beste hobby. [+]
Ta med deg venner eller kolleger på en lærerik og hyggelig dag sammen med oss – vi holder kurs i hjemmebrygging hver tredje lørdag! Det serveres hjemmelagde frokostpølser, varm lunsj med omvisning på Horten Mikrobryggeri og smaksprøver av øl underveis i kurset. I tillegg får hver deltager med seg ca. 8 liter hjemmebrygget øl hjem, flasker får du av oss. Kurset er tilpasset 6 – 8 deltagere og har en kursavgift på 2 500,- per deltager. Første kurs etter jul avholdes 14. januar og hver tredje lørdag fremover mot sommeren. Kurset avholdes i våre lokaler i Thuegata 2 i Horten. Ta kontakt på e-post post@borrebrygg.no for å bestille plass på kurset. Angi hvilken dato du foretrekker. Vi brygger to forskjellige øl på hvert sitt Beer Brew 60 bryggeapparat. Kurset har en varighet på ca. 7 timer der vi går detaljert igjennom hele bryggeprosessen og lærer om ølets historie underveis. Siden 2010 har vi avholdt kurs for over 500 glade ølbryggere, så du er i trygge og erfarne hender hos oss. Oppstart Vi starter dagen kl. 09:00 med registrering og introduksjon av dagen før vi setter i gang med bryggeprosessen.  Igjennom hele dagen foreleses det om ølets historie og bryggeprosessen. Underveis svarer vi på eventuelle spørsmål du måtte ha. Lunsj Ca. kl. 13:00 tar vi en liten spasertur til Horten Mikrobryggeri der vi får en omvisning etterfulgt av en times lunsj med smaking og bedømming av 4-5 forskjellige øl som er brygget på stedet. Vi fortsetter bryggeprosessen etter lunsj og avslutter dagen ca. kl 16:00. Etter gjennomført og godkjent kurs får hver deltager et kursbevis. Har du spørsmål eller har lyst til å melde deg på et kurs? Ta kontakt på e-post post@borrebrygg.no Dersom det ønskes kurs for større grupper, utdrikkingslag eller team- building kan vi skreddersy kurs tilpasset dine ønsker. Vi ser frem til å dele en hyggelig og lærerik øldag med deg! [-]
Les mer
18 uker 2 450 kr
Vi tilbyr grunnkurs og videregående kurs i indisk matlaging. Begge har en varighet på tre kvelder á tre timer. Du behøver ingen forkunnskaper for å delta på grunnkurset. [+]
Grunnkurset består av tre spennende menyer fordelt på tre økter med forretter, hverdagsmiddag og selskapsmiddag. I tillegg lærer du om desserter og får en grundig innføring i ulike typer av tilbehør. Vår erfaring er at deltagerne raskt mestrer grunnprinsippene og er klare til å prøve seg på egen hånd. Grunnkurset med tre menyer inkludert ingredienser, tre herlige måltider, DVD’en ”indisk mat på norske fat”, oppskriftshefte og nyttig læring for resten av livet Kursene Inholder: foredrag om krydder detaljert gjennomgang av oppskrifter praktisk instruksjon et spennende og smakfullt måltid   [-]
Les mer
1 dag 890 kr
Gøyal sjømatdemonstrasjon med kokk! [+]
BlåturGøyal sjømatdemonstrasjon med kokk!   Menyforslag:  Sjøkreps i safransausTre typer fisk med spennende grønnsakerMousse Tid: Ca 3 timer   Priseksempler:             980,- kr. per pers. v/ 30 – 45 personer 890,- kr. per person v/ 46 – 60 personer   Ta kontakt med Unni eller Eli ved Norsk Sjømatenter for et utforpliktende tilbud. [-]
Les mer
På forespørsel
Om din interesse for øl begynner å ta av, og du virkelig har lyst til å ta denne interessen et steg videre er ølbryggerkurset noe for deg. [+]
Ølbryggerkurs Om din interesse for øl begynner å ta av, og du virkelig har lyst til å ta denne interessen et steg videre er ølbryggerkurset noe for deg. Den siste lørdagen i måneden åpner vi dørene i vår pub og tar imot interesserte for et grunnleggende bryggekurs. Her vil en i fellesskap med andre ølentusiaster få den unike muligheten til å kunne lære å brygge sitt eget øl. Vi stiller med alt av nødvendig utstyr, alt du trenger å stille med er engasjement, glede og interesse. Kurset varer i rundt tre timer og gir gjestene muligheten til å brygge sitt eget øl. I tillegg vil en få en grundig innsikt i ølbryggeprosessen og dertil relatert informasjon. Det inkluderes tre enheter drikke i kurset, og når brygget er klart får en selvfølgelig muligheten til å hente ut sitt eget brygg. Ølbryggerkurs avholdes den siste lørdagen i måneden. Ta kontakt for pris.   [-]
Les mer
1 dag 100 kr
Trondheim Akademiske Ølbryggerlaug inviterer til nybegynnerkurs i ølbrygging! [+]
VIL DU LÆRE Å BRYGGE ØL? Trondheim Akademiske Ølbryggerlaug inviterer til NYBEGYNNERKURS I ØLBRYGGING Kurset avholdes på Laugets Kjeller i Herman Krags veg 12 (Moholt Studentby - se kart), og koster 100kr*. Kursets varighet er omlag 3 timer.   Formålet med kurset er å gi folk en innføring i hvordan man enkelt kan brygge godt øl selv fra maltekstrakt. Det vil bli servert smaksprøver på hjemmelaget øl. Deltakerene vil også bli invitert tilbake for å smake på ølet som brygges på kurset.   Beklageligvis kan vi bare ha 10-12 deltakere på hvert kurs, så det lønner seg å være rask med påmelding. Dersom du ikke får plass på dette kurset vil du få tilbud om å delta på neste kurs som avholdes om kort tid.   Se forøvrig Laugets nettsider for mer informasjon om Trondheim Akademiske Ølbryggerlaug og Laugets virksomhet. [-]
Les mer
10 dager 2 800 kr
Helgekurs har samme innhold som grunnkurset og går lørdag og søndag kl. 1000-1500 begge dager. og inkluderer tre menyer, ingredienser, tre herlige måltider, dvd med oppsk... [+]
Rettene lages selv, ved hjelp av instruksjon og detaljert veiledning. Kvelden avsluttes med måltidet på indisk vis. Du blir overrasket over hvor enkelt det er. I grunnkurs inngår tre fantastiske menyer over tre økter forretter, hverdagsmiddag og selskapsmiddag. I tillegg lærer du desserter og forskjellig tilbehør. I hver økt får du:• foredrag om krydder • detaljert gjennomgang av oppskrifter • praktisk utførelse • et kulinarisk måltid Kursmateriell Her får du med DVD ”Indisk mat på norske fat” med oppskriftshefte, ingredienser, 3 herlige måltider og nyttig læring for resten av livet. [-]
Les mer
4 timer 990 kr
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen skal vi tilberede godbiter fra det Italienske kjø... [+]
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen skal vi tilberede godbiter fra det Italienske kjøkken. Kokken tilbereder maten. Du oppmuntres til å spørre og prøve produktene. Med oss på laget har vi mesterkokken Geir Magnus Svae, som er konsernkjøkkensjef hos Bølgen & Moi. Svae Regnes som en av Norges fremste fagpersoner i kokkefaget. Han har vært manager for juniorkokkelandslaget siden 2009, med sølv i OL i Erfurt 2012. For det norske kokkelandslaget vant han sølv i 2010, og ble kåret til årets kjøkkensjef i Norge i 2011. Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir anledning til å stille spørsmål til kokken og Miele’s eksperter. [-]
Les mer