Matkurs og drikke
Du har valgt: Matkurs
Nullstill
Filter
Ferdig

-

22 treff i Matkurs
 

Thaimatkurs i din bedrift. Gi dine ansatte en spennende smaksopplevelse. [+]
Thaimatkurs i din bedrift. Gi dine ansatte en spennende smaksopplevelse. Det har stadig blitt mer populært med alternative arrangementer i bedriftene. Et uformelt matkurs i kombinasjon med en hyggelig fest eller julebord er alltid spennende. Gi dine ansatte en uforglemmelig og annerledes kveld hvor de kan få utfolde seg og skape felles hygge. Dette styrker samholdet og gir motivasjon og glede samtidig som det er lærerikt. Vi kommer til din bedrift/kantine hvor vi sammen tilbereder kveldens delikatesser som senere nytes i hyggelig lag. Vår meget erfarne thaikokk vil se til at rettene tilberedes etter alle kunstens regler og er klare for servering. Kurset gir en innføring i de viktigste urter og krydder og viser hvordan råvarer behandles og tilberedes. Dere vil lære å tilberede de mest kjente thairettene med et spekter av smaker og tilsetninger. Kurspakken inkluderer 1 forrett og 2 hovedretter som kan velges fra vår meny på www.siamoriental.no Andre ønsker avtales spesielt. Vi tilpasser opplegg etter behov og størrelse på gruppen og bringer med alle råvarer for tilberedning. Pris etter avtale. [-]
Les mer
1 150 kr
Hjemmekurs i thaimat. Lær å lage dine thai-favoritter. [+]
Hjemmekurs i thaimat. Lær å lage dine thai-favoritter. Thaimat har aldri vært mer populært og det er stadig flere som blir fasinert av det thailandske kjøkken. Liker du å tilberede sunn og god mat eller kanskje du ønsker å imponere dine venner med noe hjemmelaget og eksotisk? Lær mer om thaimatens hemmeligheter. Hva med å samle en vennegjeng og hold kurs i eget hjem? Vi gjennomfører kurs hjemme hos deg. Kombiner et kveldskurs med en hyggelig hjemmefest hvor prikken over i’en er servering av selvlaget thaimat. Det er både lærerikt og spennende. Kurset gir en innføring i de viktigste urter og krydder og viser hvordan råvarer behandles og tilberedes. Du vil lære å tilberede de mest kjente thairettene med et spekter av smaker og tilsetninger. Vi tilbereder det hele sammen med deg og dine gjester og tilpasser etter deres kjøkken og ambisjoner. Vår meget erfarne thaikokk vil se til at alle retter tilberedes etter alle kunstens regler og er klare for servering. Vi bringer med alle råvarer og nødvendig redskap for tilberedning. Kurspakken inkluderer 1 forrett og 2 hovedretter som kan velges fra vår meny på www.siamoriental.no Andre ønsker avtales spesielt. Vi kan også leie ut kokk til ditt selskap dersom du ønsker den fantastiske thaimaten, men ikke vil involvere dine gjester i tilberedelsen eller briljere med egne kokkeferdigheter.     [-]
Les mer
Fritidsklasser 1 750 kr
Riktig utført slakt og partering gjør gourmetretten til en nytelse! [+]
Slaktekurs og partering     Riktig utført partering sikrer høy kjøttkvalitet!Her lærer du slakt og partering fra a til å, hvor du får muligheten til å bruke kniven selv. Dette kurset er det vi kaller matnyttig! Alle får med seg litt kjøtt hjem om ønskelig. Vi tilbyr kurs for både grupper og enkeltpersoner, over flere dager eller på times basis. Vi kommer gjerne til deg for å holde kurs.  Kontakt oss for ytterligere informasjon.    [-]
Les mer
Sem 6 timer 1 500 kr
15 May
REST API is very useful. [+]
REST API is a easy way of sharing information between sites. [-]
Les mer
4 timer 1 190 kr
Miele’s matstudio ønsker å invitere til gourmet kokkekurs med Geir Magnus Svae. [+]
Miele’s matstudio ønsker å invitere til gourmet kokkekurs med Geir Magnus Svae. I løpet av kvelden vil du lære å tilberede 3 ulike retter av lam i Miele’s produkter (dampkoker, kombidampkoker og stekeovn med KlimaPluss).Kokken tilbereder maten. Du oppmuntres til å spørre og prøve produktene Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir anledning til å stille spørsmål til kokken og Miele’s eksperter. [-]
Les mer
4 timer 590 kr
I dette kurset fokuserer vi på de grunnleggende funksjonene i en kombidampovn. Nyttige funksjoner med stekeovn og damp både hver for seg og i ett. Hensikt – få det b... [+]
Miele kombidamper er det perfekte produktet for deg som ønsker det lille ekstra ved siden av en tradisjonell stekeovn. I dette kurset fokuserer vi på de grunnleggende funksjonene i en kombidampovn. Nyttige funksjoner med stekeovn og damp både hver for seg og i ett. Hensikt – få det beste resultatet. Vi forbereder og lager enkle retter basert på ovnens funksjoner, og det er god anledning til å stille spørsmål - alt mens Miele kombidamper gjør arbeidet for deg. En vennlig atmosfære og for de som føler for det serveres et glass vin og / eller mineralvann [-]
Les mer
1 dag 1 065 kr
Et spennende matkurs som gjerne kan kombineres med vinsmaking! Her tilbereder gruppen tre - fire herlige retter. [+]
Sosialt arrangment/ "kick-off"; Et spennende matkurs som gjerne kan kombineres med vinsmaking! Her tilbereder gruppen tre - fire herlige retter sammen med en anerkjent kokk. Dette er en sosial og lagbyggende aktivitet som anbefales på det varmeste. Maten nytes deretter ved langbord i Fiskerimuseet.  Varighet: 4 - 6 timer.   Forslag til meny:  Skalldyrsuppe servert på sin beste måteKveitefilet med olivenpanade og spennende grønnsakerSjokolade delight Priseksempler:             Kr. 1.065,- per person v/ 14 personer. Kr. 1.495,- per person v/  8 personer.   Mineralvann, vin og øl kommer i tillegg.          [-]
Les mer
1 dag 890 kr
Gøyal sjømatdemonstrasjon med kokk! [+]
BlåturGøyal sjømatdemonstrasjon med kokk!   Menyforslag:  Sjøkreps i safransausTre typer fisk med spennende grønnsakerMousse Tid: Ca 3 timer   Priseksempler:             980,- kr. per pers. v/ 30 – 45 personer 890,- kr. per person v/ 46 – 60 personer   Ta kontakt med Unni eller Eli ved Norsk Sjømatenter for et utforpliktende tilbud. [-]
Les mer
4 timer 990 kr
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen skal vi tilberede godbiter fra det Italienske kjø... [+]
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen skal vi tilberede godbiter fra det Italienske kjøkken. Kokken tilbereder maten. Du oppmuntres til å spørre og prøve produktene. Med oss på laget har vi mesterkokken Geir Magnus Svae, som er konsernkjøkkensjef hos Bølgen & Moi. Svae Regnes som en av Norges fremste fagpersoner i kokkefaget. Han har vært manager for juniorkokkelandslaget siden 2009, med sølv i OL i Erfurt 2012. For det norske kokkelandslaget vant han sølv i 2010, og ble kåret til årets kjøkkensjef i Norge i 2011. Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir anledning til å stille spørsmål til kokken og Miele’s eksperter. [-]
Les mer
10 dager 2 800 kr
Helgekurs har samme innhold som grunnkurset og går lørdag og søndag kl. 1000-1500 begge dager. og inkluderer tre menyer, ingredienser, tre herlige måltider, dvd med oppsk... [+]
Rettene lages selv, ved hjelp av instruksjon og detaljert veiledning. Kvelden avsluttes med måltidet på indisk vis. Du blir overrasket over hvor enkelt det er. I grunnkurs inngår tre fantastiske menyer over tre økter forretter, hverdagsmiddag og selskapsmiddag. I tillegg lærer du desserter og forskjellig tilbehør. I hver økt får du:• foredrag om krydder • detaljert gjennomgang av oppskrifter • praktisk utførelse • et kulinarisk måltid Kursmateriell Her får du med DVD ”Indisk mat på norske fat” med oppskriftshefte, ingredienser, 3 herlige måltider og nyttig læring for resten av livet. [-]
Les mer
4 timer 990 kr
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen står det Thailandske delikatesser på menyen. [+]
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen står det Thailandske delikatesser på menyen.Kokken tilbereder maten. Du oppmuntres til å spørre og prøve produktene. Med oss på laget har vi mesterkokken Geir Magnus Svae, som er konsernkjøkkensjef hos Bølgen & Moi. Svae Regnes som en av Norges fremste fagpersoner i kokkefaget. Han har vært manager for juniorkokkelandslaget siden 2009, med sølv i OL i Erfurt 2012. For det norske kokkelandslaget vant han sølv i 2010, og ble kåret til årets kjøkkensjef i Norge i 2011. Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir anledning til å stille spørsmål til kokken og Miele’s eksperter.  [-]
Les mer
2 timer 590 kr
Bli med på kurs og lær å lage god og næringsrik babymat. Vi viser hvor enkelt det er å kombinere babyens mat med det resten av familien spiser, og du får tips, opp... [+]
Ta med barnet på en oppdagelsesreise i matens verden, fylt av gode smaksopplevelser og næring! Vi lager verdens beste babygrøt, barnets første moser og gir gode tips om gode råvarer og hvordan kombinere den minstes mat med det familien ellers spiser. Det er ingen grunn til at du skal lage ulike retter selv om du har fått en baby i hus. Dere får også mange gode råd og tips som hele famlien vil ha glede og nytte av.   Hva du lærer på våre kurs: Når bør jeg introdusere mat? Hva bør jeg starte med? Skal det være most eller skal det være mat babyen selv kan holde? Hva gjør jeg om babyen min ikke vil spise? Babystyrt mattilvenning Hvordan skal jeg introdusere nye smaker? Og få babyen til å like ulik smak og konsistens? Hva inneholder babymaten, hva trenger en baby og hvordan få nok jern i hjemmelaget mat? Vi viser også hvor enkelt det er å lage god, næringsrik mat helt fra grunnen av, med naturlige råvarer du finner i nærbutikken. Maten faller i smak hos både små og store.   Hva er inkludert: På våre kurs er det alltid god tid til spørsmål, her kan du spørre om alt du måtte lure på. Det er god steming, lav terskel for å stille spørsmål - som nybakt mor og/ eller far er det mye man lurer på. Kursene varer i 2,5t. Inkludert i prisen er det smaksprøver på alt vi lager, både for liten og stor. Babyen må derfor gjerne være med. Dere får også med dere hjem et kurshefte med oppskrifter og tips/ råd og en goodiebag. Dette er en fin formiddagsaktivitet for deg/ dere og babyen i permisjon.   Hvorfor er dette noe for meg: Barnematen som lages ut fra rene råvarer hjemme på kjøkkenbenken, er og vil alltid være den beste starten i livet. Hjemmelaget mat gir barna positive smaksopplevelser, sunn matglede, erfaring i matlaging, god helse og sunn matkultur som de vil nyte godt av hele livet.   Kurs tilpasset allergier, intoleranser etc. [-]
Les mer
1 dag 2 450 kr
Norsk Sjømatsenter tilbyr et unikt amfi med plass til inntil 60 personer. Her kan man gjennomføre ulike arrangementer. [+]
Standard kurs-/ møtepakkeDagsleie av amfi med sitteplass til inntil 60 personer. Standard AV-utstyr. Kaffe/ te ved ankomst. Fiskesuppe med brød og kaffe til lunsj Priser:  Leie amfi kr. 2.450, Kaffe/ te ved ankomst kr. 20,- per pers. Llunsj kr. 75,- per pers. [-]
Les mer
18 uker 2 450 kr
Vi tilbyr grunnkurs og videregående kurs i indisk matlaging. Begge har en varighet på tre kvelder á tre timer. Du behøver ingen forkunnskaper for å delta på grunnkurset. [+]
Grunnkurset består av tre spennende menyer fordelt på tre økter med forretter, hverdagsmiddag og selskapsmiddag. I tillegg lærer du om desserter og får en grundig innføring i ulike typer av tilbehør. Vår erfaring er at deltagerne raskt mestrer grunnprinsippene og er klare til å prøve seg på egen hånd. Grunnkurset med tre menyer inkludert ingredienser, tre herlige måltider, DVD’en ”indisk mat på norske fat”, oppskriftshefte og nyttig læring for resten av livet Kursene Inholder: foredrag om krydder detaljert gjennomgang av oppskrifter praktisk instruksjon et spennende og smakfullt måltid   [-]
Les mer
1 250 kr
Vi tilbyr indisk matkurs som et kick-off / teambuilding eller sosialt event. Ved å lage mat sammen lærer dere hverandre å kjenne på en unik måte. Temakveld inkludert ingr... [+]
Temakveld: Våre temakvelder passer for deg som ønsker en innføring i indisk matlaging, bruk av krydder, lære mer om spesielle retter eller rett og slett bare ha en hyggelig kveld der god mat står i sentrum. En temakveld inneholder: foredrag om krydder detaljert gjennomgang av oppskrifter praktisk instruksjon et spennende og smakfullt måltid Temakvelden varer i 3½ timer og åpne temakvelder har forskjellige menyer. Er dere en gruppe på min 6 personer, kan dere booke en egen temakveld. Vi kan også skreddersy en kveld med valgte retter og/eller et spesielt tema etter dine ønsker. Temakvelden kan gjennomføres i våre kurslokaler i Helgesensgate 73B, 0563 Oslo. Eksempler på temakvelder kan være indisk aften/ tandoori-retter, vegetarmat, glutenfri matlaging etc. SØR-INDISK Og den som skal lære deg kunsten er den indiske mateksperten Niru Kumra. Hun gir deg en innføring i kveldens oppskrifter og ingredienser, og du lærer om de spennende krydderne som hører til det spennende sør-indiske kjøkkenet. Videre er du selv med og lager de utsøkte rettene du har lært om.   Gjennom dette kurset vil du lage lekre retter basert på fisk og sjømat. Rettene fra det sør-indiske kjøkken er smakfullt krydret og her benyttes det gjerne kokosmelk. Ris er en naturlig ingrediens og benyttes til alle måltider. Naanbrødet hører ikke hjemme i det sør-indiske kjøkken, her får du smake pori, et nydelig festbrød, og raita selvfølgelig. [-]
Les mer