Vanligvis vil CTRL + + tastene kunne brukes for å øke størrelsen, og CTRL + - for å redusere den.
Har du hjul på musen, kan du bruke CTRL sammen med hjulet for å justere størrelsen. På Mac kan du bruke CMD + + og CMD + -.
Dette kurset har ingen fremtidige kursdato(er) oppført. Bruk skjemaet for å kontakte kursholderen for mer informasjon.
Dette kurset tar for seg delkravene i FSSC 22000, som består av ISO 22000 og ISO/TS 22002-1, samt hvordan de kan implementeres i ulike virksomheter. Kurset innebærer en unik oppsummering og praktisk implementeringsøvelse. Du får kunnskap og verktøy som forenkler implementeringen i din organisasjon.
Formålet med kurset er å gi deg god forståelse for standardkravene, slik at du kan implementere FSSC 22000 i din bedrift på en profesjonell måte og bidra til å forbedre din organisasjon. Vi tar for oss:
Delkrav i ISO 22000 og ISO/TS 22002-1 henholdsvis
Tolkning og praktisk tilnærming av kravene
Praktisk implementering med vekt på grunnforutsetninger
Sertifiseringsprosessen
HACCP – kort oppsummering (for deg som ønsker dypere kunnskap tilbyr vi et kurs påfølgende 2 dager)
Kurset retter seg til deg med overordnet og / eller praktisk ansvar for kvalitet og næringsmiddeltrygghet, og sertifisering.
Se flere kurs fra Hygieneconsult AS (4)
Påmeldingsskjema Kontakt oss