Sopp
Hvis du er på utkikk etter soppkurs, trenger du ikke å lete lenger enn til hit!
Tar du en titt på vår liste med sopp kurs, ser du at du kan velge mellom kurs på ulike steder i landet og med ulik pris, fokus og varighet.
Sopp brukes mye i matlaging hos verdens culinariske kjøkken (spesielt kinesiske, koreanske, europeiske og japanske). Selv om sopp hverken er kjøtt eller grønnsak, er den kjent som planterikets «kjøtt».
Mange sopparter produserer stoffer som kan være giftige, bevissthetsendrende, virusbekjempende, eller fungerer som antibiotika. Selv om det er bare finnes et lite antall dødelige arter, kan flere andre forårsake alvorlige og ubehagelige symptomer. Derfor er det viktig å vite hva man gjør når man skal sanke sopp.
Plukker man de riktige soppartene, kan man imidlertid glede seg til noen fantastiske kulinariske opplevelser! Med på kjøpet får man fine turer i skog og mark.
Klikk på soppkursenen som vi har listet opp for deg, se hva de har å tilby, og meld deg på kurset som passer best for deg!