Kurs i tapas
Elsker du mat? Kunne du tenke deg å lære deg å lage velsmakende småretter? Ser du etter en gave til en matelsker? Da er du kommet riktig. I denne kursoversikten finner du tapaskurs over hele landet!
Tapas er mange ulike spanske småretter, ofte omtalt som fingermat. Maten kan være alt fra oliven, forskjellige typer oster eller mer forseggjorte retter som frityrstekt blekksprut. I tillegg til at tapas ofte blir servert som fingermat i forkant av en middagsservering, kan man kombinere en rekke ulike tapasretter slik at det utgjør et helt måltid. Smakene i tapas er mange og spennende, og det finnes tapas for enhver smak. Utvalget av tapasretter er mange, de er enkle å lage, servere og å spise. Tapas er perfekt når man skal servere mat til mange, for eksempel til firmafester, konfirmasjoner, vennesammenomster og konfirmasjoner.
Gjennom et tapaskurs kan du lære et stort antall ulike tapasretter. Du lærer hvordan man setter sammen deilige smaker, riktig teknikk og får inspirasjon til nye tapasretter. Etter undervisningen og matlagingen får du selvfølgelig også spise maten du har laget. I et matkurs i tapas vil du kunne slippe kreativiteten løs, kjenne på nye, spennende smaker og ha det gøy med maten! Kurset i tapas kan du ta alene, med en partner, en venn, teamet på jobb eller hele famlien eller vennegjengen. Et tapaskurs er forøvrig den perfekte gaven til en livsnyter som verdsetter god mat!
Kurs i tapas finner du både som kveldskurs og helgekurs. Du finner tapaskurs i kurstilbyderens lokaler, men noen tilbyr også å komme til arbeidsplassen eller hjemmet for å holde tapaskurset. Du finner matkurs i tapas i blant annet i Oslo, men også i resten av landet. Tapaskursene har variasjon i oppstartsdato, varighet, innhold og pris - så trykk deg inn på de ulike kursene i menyen under for å finne det kurset som passer for deg!